Gevelreiniging schildersbedrijf VDZ Bolsward Friesland
Schilder & Onderhoudsbedrijf VDZ - Dr Joost halbertsmastraat 27 - Bolsward - Tel.: 06-15492674 - E-mail: info@schildersbedrijf-vdz.nl

Gevelreiniging & Impregneren

Met gevelreiniging verwijderen we alle vervuiling van gevels. Dit kan een organische vervuiling zijn, zoals groene,zwarte of witte aanslag of klimop. maar het kan ook gaan om graffiti of gevels die behandeld zijn met gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij door het gebruik van de juiste reiniging technieken netjes van de gevel verwijderen, waardoor uw woning er weer helemaal als nieuw uitziet.Ook kunnen wij u dak reinigen en impregneren of behandelen met een dakcoating,

Schildersbedrijf VDZ heeft voor het reinigen van gevels 3 technieken: stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen. Welke soort gevelreiniging het beste is hangt af van uw type gevel, en de aard van de vervuiling.

Gevelreiniging Bolsward Friesland


Gevelreiniging Stoomcleanen

Stoomcleanen is de meest makkelijke oplossing, geschikt voor de lichte vervuilingen zoals mos, algen of klimop. Water wordt verhit tot 150 graden en onder hoge druk tegen de gevel gespoten.

Door de combinatie van druk en warmte laat de lichte vervuiling los. en vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg.

Chemische gevelreiniging

Bij chemische reiniging gebruiken we stoom in combinatie met een reinigingsmiddel. Hierdoor is het mogelijk om matige vervuiling te verwijderen, zoals verf resten of een lichte roet aanslag.

Gevels stralen

Voor de zware vervuiling zoals bijvoorbeeld graffiti en zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te stralen. Hierbij blazen we onder lage druk water met een zacht straalmiddel tegen uw gevel.

Afhankelijk van de steensoort en het type vervuiling kiezen we het meest geschikte straalmiddel. Door de lage druk kunnen ook kwetsbare en poreuze ondergronden probleemloos gestraald worden.

Voegen renovatie / reparatie van uw gevel

Tevens kunnen wij de voegen uithakken en opnieuw aanbrengen d.m.v.renovatie en of reparatie aan het voegwerk.

Schildersbedrijf & Onderhoudsbedrijf VDZ uit Bolsward de specialist in gevelreiniging. Wilt u een vrijblijvende offerte of heeft u vragen? wij helpen ook u graag aan een schone gevel.

Bel 06-15492674 of stuur een E-mail.